dimecres, 8 de juny del 2016


GRUP2
REPORTATGE: 

Un reportatge és una narració periodística d'una certa extensió, escrita amb un estil personal sobre un tema o uns fets que poden ser d'interès general.

VULCANO, EL PLANETA QUE MAI VA EXISTIR


Aquest trimestre,a la classe de català ,hem treballat els mitjans de comunicació. Hem treballat en grup. En Ginés i l'Anna ( que sóc jo) havíem de fer un vídeo de alguna notícia o reportatge.Vam escollir fer un reportatge. Per tal d'escollir un que ens agradés i fos interessant, la primera cosa que van fer és buscar reportatges que ja s'havien fet i que no estiguessin passats de moda. Vam trobar una informació  sobre un planeta que no va arribar a existir. Aquest planeta es deia Vulcano. Van decidir que volíem saber més coses sobre aquest planeta i que aquesta informació podria ser molt interessant per fer un reportatge. La pel·lícula i el vídeo que hem fet, l'hem fet amb el Movie Maker. Després de llegir sobre Vulcano van fer un muntatge amb aquest informació i diferent  imatges. Vam trobar una pel·lícula relacionada sobrer el tema, i van afegir algunes escenes.
El vídeo estava ja casi terminat, però vam demanar ajuda a algunes professores i ens van ajudar a arreglar algunes coses. Vam estar tot el trimestre fent el vídeo. Una vegada acabat, el vam penjar a YouTube i al bloc. 

Hem après molt del Movie Maker i sobre Vulcano.

By  Ginés  Moreno, Anna González 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada