dilluns, 6 de juny del 2016

GRUP 1


L’INSTITUT SANT QUIRZE DEL VALLÈS FA UNA SORTIDA A LA RTVE DE SANT CUGAT
Jorge Arnedo, Carlos Álvarez


Els alumnes de 3r de la ESO de l’institut Sant Quirze del Vallès vam fer una sortida a la RTVE (Radio Televisió Espanyola) de Sant Cugat del Vallès, Barcelona.

El passat dijous 12 de Maig des de la estació de Sant Quirze del Vallès, vam agafar els ferrocarrils fins l’estació de Sant Joan. Un cop allà, tots vam tenir un temps per esmorzar en un espai exterior que hi havia a prop dels estudis.



Cap a les onze, més o menys, ens va rebre l’Isidre a l’entrada dels estudis. Ens va fer una visita guiada i molt amena.

Abans d’entrar als platós, ens van fer un resum de la historia de la televisió espanyola i de la gran importància que va tenir, degut que, va ser el primer mitjà de comunicació a Espanya.


L’Isidre ens va portar a fer un recorregut molt interessant passant per els espais de l’edició, producció i post-producció.
Tot seguit, vam veure els platós de noticies de la 1 i telenotícies de l’esport. Després vam visitar els platós de diferents programes com per exemple, Saber i Ganar, que és un concurs de preguntes i respostes.



S'emet ininterrompudament des del 17 de febrer de 1997, pel que és el concurs més veterà de la història de la televisió d'Espanya, porta 19 anys en antena, i està presentat per Jordi Hurtado un presentador català.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada